Opinie: Blocul ACUM se transformă în blocul A FOST, iar Năstase şi Sandu se vor certa îndată ce va fi formată structura noului Parlament

Embed:

Blocul ACUM se transformă treptat în blocul A FOST, iar Andrei Năstase şi Maia Sandu se vor certa de îndată ce va fi formată structura noului Parlament. Declaraţia a fost făcută de preşedintele organizaţiei obşteşti "Asociaţia tinerilor experţi din Moldova", Alexandru Corinenco, potrivit INFOTAG.

"Maia Sandu este mulţumită de situaţia actuală, şi anume de mandatul de deputat şi de privilegiile ce ţin de acesta, dar o astfel de şedere de nomenclatură nu va satisface deloc echipa şi susţinătorii săi", a menţionat Corinenco.

Totodată, Alexandru Corinenco a declarat că dacă alegeri anticipate nu vor fi, Maia Sandu şi Andrei Năstase vor părăsi arena politică şi se va forma un nou partid: "O nouă forţă politică pentru electoratul de dreapta, deoarece dezamăgirea activiştilor ACUM este foarte puternică. Ei nu vor tolera încă patru ani. Acest bloc nu va supravieţui cu siguranţă până la alegerile prezidenţiale din 2020".

Declaraţiile au fost făcute de Alexandru Corinenco la şedinţa clubului de discuţii de la Tiraspol, dedicat rezultatelor alegerilor parlamentare din Republica Moldova şi influenţei lor asupra proceselor regionale.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu