Operaţiunea de reținere a celor 28 de poliţişti, în atenţia presei internaţionale

Embed:

Operaţiunea de reținere a celor 28 de inspectori de patrulare chiar în incinta Inspectoratului Naţional de Patrulare a ajuns şi în atenţia presei internaţionale.

The Washington Post scrie că polițiștii au fost arestaţi pentru acte de corupţie şi că numărul celor reţinuţi ar putea creşte.  Fox News menţionează că dacă le va fi demonstrată vina, poliţiştii ar putea sta după gratii până la zece ani.  Associated Press notează că procurorii au imagini video în care în care se vede cum agenții de patrulare cer mită de la șoferi pentru a nu le aplica amenzi.  

Despre reţinerea poliţiştilor din ţara noastră au scris şi jurnaliştii de la ABC News. Operaţiunea din cadrul MAI este încă în desfăşurare.

De acest caz se ocupă 15 procurori, 18 ofiţeri de urmărire penală, 24 de ofiţeri de investigaţii din cadrul CNA şi 18 angajaţi ai Serviciului Protecţie Internă şi Anticorupţie, precum și IGP.

Cei 28 de poliţişti au fost încătuşaţi ieri sub privirile colegilor, în timpul unei şedinţe de la MAI cu întreg efectivul.  

MOMENTUL REŢINERII. Cum au fost încătuşaţi cei 28 de inspectori de patrulare (VIDEO)


 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu