OPERAŢIUNE DE AMPLOARE a procurorilor PCCOCS şi a angajaților vamali: Patru bărbaţi, printre care și un polițist, REŢINUŢI

Embed:

Patru bărbaţi, printre care și un polițist, au fost reținute în cadrul unei operațiuni de amploare, desfășurată de Vamă și PCCOCS.

Suspecţii, cu vârste cuprinse între 36 și 49 de ani, sunt învinuiți într-un dosar de contrabandă cu mărfuri de larg consum, care erau cumpărate din Odesa şi Harkov şi introduse ilegal în țară prin regiunea transnistreană. Totodată, angajatul Inspectoratului de Poliție Bender era responsabil de escortarea automobilelor folosite pentru transportarea mărfurilor de contrabandă.

Bănuiţii au fost reținuți în momentul descărcării loturilor de contrabandă într-un depozit de la periferia municipiului Chișinău.

Totodată, oamenii legii au făcut percheziţii la mai multe locații din Capitală, fiind vizate domicilii, depozite și unități comerciale. În urma descinderilor au fost depistate loturi impunătoare de sisteme audio/video, cabluri de interconectare, piese auto, articole vestimentare, echipamente de pescuit, aparate de tuns. Bunurile valorează peste 5 milioane de lei.

Suspecţii riscă până la 10 ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu