Opel Insignia OPC a primit un pachet de tuning de la MR Car Design FOTO

Tunerii de la MR Car Design au colaborat cu divizia lor de performanţă, Reil Performance, pentru a dezvolta un pachet pentru Opel Insignia OPC. Modelul de clasă medie din Ruesselsheim a primit un set de jante din aliaj Oxigin de 20 inch, o suspensie G-Ride cu pernă de aer şi un plus de putere, informează automarket.ro.

Cei de la Reil Performance au echipat Insignia OPC cu un filtru de aer sport, un sistem de evacuare performant, care include un catalizator de competiţie, şi au reprogramat unitatea ECU. Rezultatul final oferă 375 CP şi 495 Nm, cu 50 CP şi 95 Nm în plus faţă de fabrică.

Jantele de 20 de inch au o lăţime de 8.5 inch pe puntea faţă, respectiv 9 inch pe puntea spate şi sunt echipate cu anvelope sport de la Hankook. Garda la sol a modelului este acum reglabilă graţie suspensiei pneumatice G-Ride, dezvoltată tot de Reil Performance. Pachetul rezultat îi conferă o ţinută mult mai agresivă lui Insignia OPC, cu toate că alegerea jantelor nu este pe gustul tuturor.

Opel Insignia OPC pleacă din fabrică cu un motor V6 supraalimentat, care dezvoltă 325 CP la 5.250 rpm şi 435 Nm. În compania unei transmisii manuale cu şase trepte, modelul are nevoie de şase secunde pentru a sprinta până la 100 km/h, iar viteza maximă a modelului este de 250 km/h. Pe piaţa din România, Opel Insignia OPC pleacă de la 40.415 euro cu TVA inclus.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu