ONICĂ, ȘEF LA BUCĂTĂRIE. Mijlocașul lui Zimbru Chișinău a gătit salata Olivier

Embed:

Alexandru Onică, mijlocașul formației Zimbru Chișinău, este pregătit de Revelion. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a gătit tradiționala salată Olivier cu șuncă.

Această salată este prezentă pe masă la mai toate sărbătorile de iarnă și nu numai. Salata Olivier a fost creată în anul 1860 de către Lucien Olivier, chef-ul și proprietarul restaurantului în stil parisian Hermitage din Moscova. Onică a gătit-o împreună cu Eugenia Buzu, bucătarul-șef al unul local din Chișinău.

Fostul internațional moldovean a decis să sareze salata într-un mod neobișnuit. Fotbalistul a imitat mișcarea cu sarea inventată de celebrul bucătar turc Nusret Gokce.

Eugenia Buzu a rămas mulțumită de faptul cum s-a descurcat Alexandru Onică la bucătărie.

" - Cum a fost salata? A fost gustoasă?
- Chiar s-a primit gustoasă. Mă așteptam să fie un pic mai rău. Tot ce am spus, asta am îndeplinit. Asta înseamnă să fii un bucătar bun. Atunci când îți spune ceva șeful trebuie să faci întocmai cum a zis."

"În linii generale nu prea îmi place să gătesc. Gătesc doar atunci când sunt singur. Pregătesc mâncare, mă strădui să mănânc sănătos. Încerc să nu mănânc prea des prin oraș", a spus mijlocașul FC Zimbru, Alexandru Onică.

În tricoul formației Zimbru Chișinău, Alexandru Onică a marcat în ultima ediție de campionat a Diviziei Naționale de fotbal două goluri.

"Galben-verzii" au încheiat competiția pe locul 5, cu 36 de puncte la activ.




loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu