Omul de afaceri, Vitalie Cadân, acuzat de escrocherie şi însuşirea bunurilor altor persoane, va fi cercetat în stare de liberate

Embed:

Omul de afaceri, Vitalie Cadân, acuzat de escrocherie şi însuşirea bunurilor altor persoane, va fi cercetat în stare de liberate. Decizia a fost luată astăzi de Judecătoria Buiucani. Procurorii anticorupţie însă au cerut 30 de zile de arest preventiv.

Centrul Anticorupţie l-a reţinut, joi, pe omul de faceri, Vitalie Cadân, directorul unei firme care trebuia să construiască un bloc pe strada Pietrarilor 10/1. El este bănuit de escrocherie şi de însuşirea bunurilor altor persoane.

Vitalie Cadân a fost reţinut de trei ori până acum de Centrul Anticorupţie. Procurorii au cerut arestarea lui, însă de fiecare omul de afaceri era eliberat de instanţă. Potrivit Centrului, Cadân are mai multe dosare în care figureată peste 100 de victime.

Astăzi, victimele escrocheriei vor organiza un protest în faţa judecătoriei Buiucani. Ei vor cere pedeapsă maximă pentru Vitalie Cadân. Dacă va fi găsit vinovat, omul de afaceri riscă 15 ani de închisoare şi va fi lipsit de dreptul de ocupa funcţii importante.

Lasă un comentariu