Omul de afaceri român Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat, anunţă relitatea.net. Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv, luni seara, ca toate cele zece persoane arestate în dosarul Petromservice, printre care Sorin Ovidiu Vîntu, Liviu Luca şi Octavian Ţurcan, să fie cercetate în stare de libertate.

Cei zece nu au voie să părăsească ţara. Decizia este definitivă. Curtea de Apel Bucureşti a judecat, luni, recursurile celor zece persoane arestate preventiv în dosarul Petromservice.

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat, luni, la Curtea de Apel Bucureşti, că nu a luat "nici cinci bani de la Petromservice" iar dacă instanţa va decide ca el să rămână în arest şi se va întoarce la închisoare, atunci nu poate decât să ia legea "în propriile mâini".

Tribunalul Bucureşti a hotărât, pe 8 noiembrie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor zece persoane, printre care se numără Sorin Ovidiu Vîntu şi Liviu Luca, cercetate pentru delapidare şi spălare de bani în dosarul falimentării Petromservice. Decizia Tribunalului a fost atacată cu recurs de avocaţii celor zece imediat după pronunţare.

Sorin Ovidiu Vîntu este cercetat pentru delapidare şi spălare de bani. Potrivit procurorilor, "falimentarea controlată a Petromservice S.A. a condus la prejudicierea societăţii cu 83.163.165 de euro".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu