Omul de afaceri italian Pietro Belardelli va prelua joi echipa Rapid Ghidighici

Embed:

Este oficial! Rapid Ghidighici va avea finanţatori italieni. Informaţia a fost confirmată chiar de viitorul patron al echipei, Pietro Belardelli. Acesta a ajuns la Chişinău pentru a prelua echipa de la Victor Ostap şi a vorbit pentru prima dată public despre această tranzacţie.

Pietro Belardelli va deveni primul patron italian din fotbalul moldovenesc. Omul de afaceri spune că se gândeşte de mai mult timp la preluarea grupării din Ghidighici.

"Vin în Moldova de 12-13 luni ca reprezentant al unui grup de firme care se vor ocupa aici cu construcţiile. Avem planuri de afaceri care depind totuşi de criza din ţară. Cred că, în ciuda crizei, vom putea realiza aceste proiecte. Din această cauză am decis să preiau o echipă de fotbal", a spus omul de afaceri italian Pietro Belardelli.

Belardelli a anunţat că în câteva zile va prelua oficial echipa de la Victor Ostap.

"Joi vom organiza o conferinţă de presă la care vom anunţa oficial despre această investiţie în fotbalul moldovenesc", a mai spus omul de afaceri.

Pietro Bellardelli a mai fost la conducerea echipei din prima ligă elveţiană - Lugano şi a cluburilor din ligile inferioare ale Italiei - Castel di Sangro şi Lecco. În septembrie 2011, presa din Croaţia a scris că Belardelli este interesat de preluarea echipei NK Rijeka.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu