OMORUL de la Floreşti. Criminalii care au ucis cu sânge rece un bărbat ŞI-AU AFLAT SENTINŢELE. Filmul TRAGEDIEI

Un locuitor al raionului Floreşti, împreună cu un amic din Ialoveni, au fost condamnaţi la 20 şi, respectiv, 13 ani şi 4 luni închisoare, în penitenciar de tip închis. Aceştia au fost recunoscuţi culpabili de omorul, săvârşit cu o deosebită cruzime, al unui bărbat. 

Potrivit procurorilor, crima a avut loc în 2018, în oraşul Floreşti. Înnebunit de gelozie pentru că  femeia l-a părăsit pentru un alt bărbat, inculpatul, împreună cu un amic, au pus la cale omorul amantului fostei sale concubine.

Inculpaţii au aşteptat ca bărbatul să revină acasă de la muncă. Unul dintre acuzaţi i-a blocat, cu maşina, calea de acces spre gospodărie, iar celălalt l-a lovit în cap cu o bâtă din lemn, până l-a lăsat inconştient. Ulterior, agresorii au urcat bărbatul în portbagajul maşinii şi l-au dus într-o pădure din preajma satului Rădulenii Vechi. Au stropit corpul victimei cu inflamabil şi l-au incendiat.

Cadavrul carbonizat al bărbatului a fost descoperit de nişte localnici care munceau în câmp, care au alertat oamenii legii.

Cei doi indivizi, cu vârstele de 20 şi 40 de ani, au fost arestaţi şi până la sentinţă s-au aflat în custodia statului. Ei au fost obligaţi să achite succesorului părţii vătămate un prejudiciu moral şi material de 39.000 de lei.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu