Omorul de la Botanica, care a zguduit societatea. Suspectul a fost reţinut în Germania

Embed:

Bărbatul suspectat de omorul femeii de 32 de ani, din Chişinău, crimă care a zguduit Moldova în luna iulie, curent, a fost reţinut de autorităţile Germaniei. Individul de 40 de ani are antecedente penale şi a fugit din ţară în data de 12 iulie, adică la trei zile de la descoperirea oribilei crime.

Procuratura generală aşteaptă actele necesare pentru extrădarea acestuia. Informaţia a fost confirmată de către ofiţerul de presă al instituţiei de drept, Emil Gaitur. Oamenii legii susţin că intenţia iniţială a suspectului a fost să jefuiască victima în vârstă de 32 de ani. Individul a fost judecat anterior pentru omor în Rusia, iar în Moldova pentru jafuri.

Amintim că în iulie, o femeie în vârstă de 32 de ani a fost omorâtă şi lăsată să zacă într-un microbuz parcat pe o stradă din Capitală. Corpul neînsufleţit a fost găsit de poliţişti în seara de 10 iulie, pe bancheta din spate a microbuzului care îi aparţinea. Vehiculul era parcat pe strada Titulescu din sectorul Botanica, nu departe de locuinţa victimei. Femeia era căsătorită şi a lăsat orfani de mamă doi copii minori.  

Lasă un comentariu