OMOR la Tohatin. O femeie, ucisă cu sânge rece de concubin. Ce spune poliţia

Embed:

Descoperire macabră în comuna Tohatin din municipiul Chişinău. Cadavrul mutilat al unei femei de 42 de ani a fost descoperit ieri, de o vecină, în propria casă. Poliţiştii au reţinut un suspect, concubinul victimei, în vârstă de 47 de ani.

Potrivit informaţiilor preliminare, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, care a generat crima. Totul s-a întâmplat chiar în ziua internaţională împotriva violenţei asupra femeilor.

Victima locuia împreună cu concubinul și mama acestuia. Însă, nu este clar dacă soacra a asista şi ea la ceartă. Astăzi, nu am găsit-o pe femeie acasă.

Vecinii spun că cei doi locuiau împreună de 18 ani, iar bărbatul îşi maltrata des soţia:

"O supăra pe ea. El era tare agresiv și o impunea să-i aducă de băut, de mâncare. El stătea ca leneșul. Nu făcea nimic".

"Mereu consumau băuturi alcoolice. Mereu au avut conflicte. Acolo am văzut așa o lovitură. Strașnic... Capul îi era spart".

"Ea din bătăi nu mai scăpa săraca. Des o bătea și umbla vânătă săraca. Dacă se ducea la cineva cu ziua să lucreze, el stătea, iar ea muncea săraca ca albina".

Medicii legişti au depistat pe corpul femeii mai multe semne de moarte violentă.

”Femeia a fost lovită în regiunea capului cu obiect dur, care de asemenea a fost ridicat și îndreptat la expertiză, pentru a se stabili dacă petele de culoare brună închisă, aparțin victimei", a comunicat ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Individul a fost reţinut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat el riscă până la 15 ani de închisoare.

De la începutul anului, au fost înregistrate 79 de cazuri de violență în familie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu