OMOR LA COMANDĂ pentru împărţirea averii. Scenariul criminal e inspirat din filme

Embed:

Inspectoratul General de Poliţie a descoperit şi a preîntâmpinat omorul la comandă a unui bărbat din Chişinău. Potrivit informaţiilor, fosta soţie a acestuia plănuia să-şi ia partea de avere, în urma unui divorţ, prin serviciile unui killer. Victima urma să fie cimentată în fundamentul unei clădiri.

Poliţiştii spun că victima în cauză a fost pregătită psihologic mai mult de o lună de zile pentru a nu da de gol operaţiunea organizată.

"Am scăpat victima de la această răzbunare din partea fostei soţii. Victima a trăit cu soţia 5-6 ani de zile. S-au adunat nişte averi, au fost nişte neînţelegeri la împărţirea lor după un divorţ de acum un an. Soţul a fost pregătit psihologic, starea lui morală a fost distrusă, ştiind în permanenţă că este ţinta unu omor", a spus şeful adjunct al Inspectoratul General de Poliţie, Ion Ţurcanu.

Potrivit şefului interimar al IGP, în schemă au fost implicaţi fosta soţie a victimei, concubinul său şi un intermediar care urma să caute o persoană pentru a face lucrul murdar. În joc erau puse sume fabuloase, o casă costând doar câteva sute de mii de euro.

"Persoanele au dat comanda cu deosebită cruzime. E un caz ieşit din comun. Corpul ei urma să fie ars şi ulterior cimentat în fundamentul unei clădiri. Şoţia şi concubinul său au cerut dovezi fotografice. Acţionând operativ în baza informaţiilor, un agent sub acoperire a fost infiltrat în schema criminală, ocupând postul de killer. Pentru succesul operaţiunii, ucigaşul urma să primească 15.000 de euro", a declarat şeful interimar al Inspectoratul General al Poliţiei, Gheorghe Cavcaliuc.

Ulterior, fosta soţie a victimei a fost reţinută în flagrant, în momentul când transmitea suma rămasă de bani, după o primă tranşă anterioară de 2.600 de euro. Femeia urma să primească probe trucate ale omorului.

Toate cele trei persoane sunt cercetate pentru omor. Ele riscă să-şi petreacă următorii 20 de ani sau chiar toată viaţa după gratii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu