OMOR în Capitală. Un bărbat, ucis şi lăsat să zacă într-un apartament. Cine este suspectul

Embed:

Un fost condamnat din Capitală a ajuns din nou pe mâna oamenilor legii. Bărbatul a fost arestat, fiind învinuit că ar fi ucis un bătrân. Corpul neînsufleţit al victimei, de 60 de ani, a fost depistat, ieri, în propria locuinţă din sectorul Râşcani al Chişinăului de către fiica acestuia. 

Oamenii legii au fost alertaţi de către fiica decedatului. De câteva zile acesta nu i-a răspuns la telefon, iar când a intrat în casă, la găsit fără suflare.

Vecinii spun că bărbatul locuia singur, nu consuma alcool şi nu avea conflicte cu nimeni:

"Fiica mi-a spus că-l telefona de două zile şi nu a răspuns şi a venit să vadă ce sa întâmplat. Soţul ei s-a urcat sus şi a văzut că el este mort".

"Nu l-am văzut de două săptămâni, în general îl vedeam numai pe afară".

"Am auzit că a fost omorât, dar cine şi cum nu ştiu".

Ajunsă la faţa locului, poliţia a stabilit că pe corpul decedatului erau semne de moarte violentă, iar cel mai probabil acesta a fost asfixiat.

"Urmează a fi efectuată o expertiză medico-legală unde se va stabili cu exactitate când a survenit decesul şi cauza. Pe urme fierbinţi a fost reținut un suspect, este un bărbat în vârstă de 38 de ani, originar din Capitală, anterior judecat pentru diverse infracţiuni. Acesta a fost plasat în arest preventiv pentrui 30 de zile în izolator", a declarat Svetlana Scripnic, ofiţer de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Poliţia a iniţiat o cauză penală, iar individul riscă să ajungă din nou după gratii, pentru o perioadă de până la 15 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu