Omor din GELOZIE: O tânără din Rusia şi-a înjunghiat iubitul cu o ŢEPUŞĂ pentru frigărui

O tânără din Rusia a fost condamnată la șase ani și jumătate de închisoare după ce și-a înjunghiat iubitul în piept cu o țepușă pentru frigărui, în timp ce se afla la un grătar cu prietenii.

Bărbatul s-a stins din viață a doua zi, din cauza complicațiilor. Scenele de violență au avut loc în timp ce tinerii se aflau la un picnic pe malul lacului Kasargi din Rusia. Svetlana Boyarinova, o tânără de 27 de ani, și-a înjunghiat iubitul cu o țepușă.

Orbită de gelozie, rusoaica era convinsă că Evgeny, partenerul ei de viață, o trădează. După ce l-a rănit, femeia și-a dus iubitul la spital, relatează Mirror. Medicii i-au acordat bărbatului primul ajutor, iar mai apoi tinerii s-au întors la distracție. A doua zi, bărbatul a început să se simtă rău și a fost transprotat de urgență la spital.

În doar câteva ore, Evgeny a murit pe masa de operație deoarece avea plămânul stâng și inima perforate. Svetlana Boyarinova a fost arestată de polițiști, fiind acuzată de omor prin imprudență. Tânăra și-a recunoscut fapta și a fost condamnată la șase ani și jumătate de închisoare.

Pe lângă pedeapsă, tânăra a fost obligată de instanță să plătească mamei tânărului despăgubiri de aproape 5.200 de euro, iar fratelui acestuia peste 8.000 de euro.

"Îmi cer din nou iertare", a declarat tânăra, în timp ce era dusă spre închisoare. În timpul procesului, Svetlana a declarat că iubitul ei nu ar fi murit dacă medicii l-ar fi tratat corespunzător. De asemenea, femeia acuzată de omor le-a spus judecătorilor că ea ar fi fost atacată prima oară, însă declarația ei a fost contestată de martorii care au asistat la grozăvie. Apropiații spun că Svetlana a mai avut crize de gelozie. La un moment dat, tânăra a trimis 150 de mesaje prietenilor iubitului ei, iritată de faptul că nu știa unde se afla.

"Evgeny era foarte drăguț, întotdeauna zâmbea. Nu l-am văzut certându-se cu nimeni în afara de ea. Era foarte enervantă. L-am întrebat. Mi-a răspuns că nu poate scăpa de ea. Era obsesiv de geloasă. Era sigură că el o înșală", a povestit sora bărbatului, conform publicației Mirror.

„Voia să se despartă de ea, dar tot spunea că o compătimește. Chiar i-a spus mamei că dacă o părăsește, îl va ucide. Am crezut că glumește. Cine ar crede așa ceva?”, a declarat Vladmir, fratele victimei.

Crima a avut loc în iulie 2018, iar femeia a fost declarată de către psihiatri ca fiind aptă pentru proces.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu