Omor cu sânge rece la Ungheni: A fost snopit în bătaie, pentru că nu i-au plăcut zgomotele de după perete

Tragedie în satul Sculeni din raionul Ungheni. Un bărbat, în vârstă de 84 de ani, a fost ucis de un consătean, pentru că s-a săturat de gălăgia din camera vecină. Cazul s-a produs pe data de 22 ianuarie. 

Poliţiştii au fost anunţaţi de vecinul victimei. Acesta a declarat că a venit să-l viziteze pe pensionar, însă l-a găsit fără suflare. În scurt timp, poliţiştii au reţinut un suspect.

Suspectul era acasă la concubina sa, în vârstă de 27 de ani, care locuieşte împreună cu o soră, în vârstă de 32 de ani, chiar peste peretele.

Poliția susţine că cei trei tineri organizau deseori petreceri, consumau băuturi acoolice şi făceau gălăgie. Şi în acea seară, pensionarul le-a bătut la ușă şi le-a spus să facă liniște. După ce s-a certat cu tinerii, a mers acasă.

Peste puțin timp, tânărul a venit la victimă, i-a forțat ușa de la intrare, a pătruns în dormitorul acestuia și l-ar fi lovit cu un obiect dur în cap. În urma traumei, bărbatul a decedat.  

Bănuitul se află în arestul poliţiei şi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală gravă intenţionată. Suspectul riscă să stea după gratii până la 15 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu