OMOR CA ÎN FILME. Un criminal rus cu pașaport moldovenesc, UCIS în timpul petrecerii de eliberare (VIDEO)

Un interlop care la momentul reținerii avea la el un pașaport moldovenesc a fost omorât noaptea trecută în timp ce sărbătorea faptul că a ieșit din închisoare. Crima a avut loc în barul "Djambul" din orașul Novokuznețk, regiunea Kemerovo.

Este vorba despre Alexandr Jestokov, care a fost reținut în vara anului 2013 după ce a fost dat în căutare internațională încă în 2011. În momentul reținerii, interlopul avea asupra sa un pașaport al unui cetățean al Republicii Moldova,scrie deschide.md

După ce a ieșit din închisoare, Jestokov a dat o petrecere, la care erau prezenți mai mulți lideri criminali care sărbătoreau eliberarea sa.

Bucuria însă nu a durat mult pentru că la un moment dat la eveniment și-a făcut apariția un bărbat îmbrăcat în negru care descărcat un magazin întreg în Alexandr Jestokov. Momentul asasinării a fost surprins de camerele de luat vederi care erau instalate în localul unde autoritatea criminală petrecea. 

După ce a tras 9 gloanțe în victima sa, asasinul a fugit de la fața locului reușind să se ascundă, chiar prietenii lui Jestokov s-au luat imediat după el. 

Alexandr Jestokov a ajuns după gratii, fiind acuzat că făcea parte dintr-o grupare mafiotă numită „Zapsinovskie” care șantaja oamenii de afaceri și cerea bani de la ei pentru protecție. 

Oamenii legii au două versiuni în cazul asasinării autorității criminale: este vorba de o reglare de conturi între interlopi, sau o răzbunare a victimelor lui Jestokov.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu