Omagiu Tricolorului! Tinerii democraţi au împărţit mii de steguleţe în Capitală (FOTO)

Embed:

Mii de stegulețe au fost împărţite în Capitală, dar şi în alte localităţi din ţară. Acţiunea a fost organizată de tinerii din Partidul Democrat, pentru a omagia tricolorul.

"Am hotărât astăzi, să sărbătorim în astfel de mod. De dimineaţă să ridicăm dispoziţia cetăţenilor", a spus preşedintele organizaţiei TD Centru, Andrei Berlinschi.

"Este o activitate de a noastră de câţiva ani, noi o continuăm şi respectiv prin asta noi vrem să sensibilizăm opinia publică şi respectiv dragostea faţă de simbolurile statului", a declarat secretarul general al organizaţiei TD, Eugen Gârlea.

Tineretului democrat i s-a alăturat şi deputatul Sergiu Sîrbu.

"Oamenii sunt extrem de bucuroşi când primesc acest drapel de stat, când îi felicităm şi le dorim o zi bună şi cu zâmbet pe buze pleacă mai departe la lucru", a declarat Sergiu Sîrbu, deputat PDM.

Gestul tinerilor a fost apreciat de oameni:

"Mulţumesc. E foarte plăcut."

"E foarte frumos. Aşa trebuie de mai multe ori de organizat."

Unii însă nici nu ştiau ce sărbătoare e marcată azi.

"Ştiaţi că astăzi este ziua drapelului? Nu"

CITEŞTE ŞI: Vlad Plahotniuc: Ziua Drapelului este o zi care trebuie să ne amintească să fim mai uniți în jurul simbolului nostru național

Preşedintele Partidului Democrat a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Drapelului. Vlad Plahotniuc a scris pe Facebook că "această zi trebuie să ne unească în jurul simbolului naţional".

CITEŞTE ŞI: Andrian Candu: Drapelul este istoria noastră, copiii sunt viitorul nostru (FOTO)

O felicitare a venit și din partea președintelui Parlamentului. Andrian Candu a scris că "drapelul este istoria noastră, iar ziua de 27 aprilie îi trezește un sentiment de mândrie".

Andrian Candu a postat şi o fotografie în care fiica Veruţa îi pictează pe faţă un tricolor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu