Omagiu regretatului solist The Prodigy. Fanii au lansat o campanie pentru a aduce piesa FIRESTARTER pe primul loc în topurile britanice

Fanii grupului rave The Prodigy au lansat o campanie pentru a aduce piesa "Firestarter" pe primul loc în topurile britanice, după ce luni a fost anunţată moartea solistului Keith Flint.

Campania a fost demarată pe Facebook, pe pagina "Get Firestarter to number 1", iar utilizatorii de internet sunt încurajaţi să acceseze online piesa, pe Spotify şi Deezer.

"Trebuie să atragem atenţia asupra problemelor mintale şi asupra sinuciderii. Sinuciderea este cel mai mare asasin al bărbaţilor cu vârste sub 45 de ani şi asta trebuie să se schimbe", se arată în mesajul petiţiei.

Piesa "Firestarter" a debutat, în martie 1996, pe primul loc în Official Singles Chart din Marea Britanie şi a petrecut trei săptămâni pe această poziţie.

Keith Flint, solist şi dansator al grupului britanic The Prodigy, a fost găsit fără viaţă, în primele ore ale zilei de luni, în casa lui din Dunmow. El avea 49 de ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu