OMAGIU! Celine Dion anunță lansarea primului cântec de la moartea soțului ei

Cântăreața canadiană Céline Dion a anunțat miercuri lansarea primei sale piese de la moartea soțului său, René Angélil, mărturisind totodată, într-un interviu, că amintirea acestuia este în continuare foarte prezentă, relatează AFP, conform Agerpres.

Piesa, al cărei titlu "Encore un soir" este un omagiu adus partenerului său de viață care a murit în ianuarie, este compusă de Jean-Jacques Goldman și, potrivit revistei franceze Tele Star, va fi lansată la 20 mai. Săptămânalului Paris Match informează în schimb că piesa va apărea pe 24 mai.

Rene Angelil, cu 26 de ani mai în vârstă decât Celine, a murit la 73 de ani de cancer la gât, la reședința lor din Las Vegas (SUA).

Anunțând că respectă dorința lui Rene, care îi era și manager, artista cu 220 de milioane de albume vândute în întreaga lume a revenit pe scena din Las Vegas după 6 săptămâni de la moartea lui.

Într-un interviu acordat miercuri postului american ABC, Celine a mărturisit că amintirea soțului rămâne în continuare vie, mai ales când interpretează "The Show Must Go On". Sunt cuvinte pe care René le spunea când era foarte bolnav, dându-și seama că "spectacolul trebuie să continue".

Mezina unei familii cu 14 copii, Celine Dion și-a pierdut recent și unul dintre frați, Daniel, care a murit tot de cancer, la 59 de ani, la două zile după ce s-a prăpădit soțul ei.

"Mi-am spus atunci că soțul meu a venit să-l ia cu el pe fratele meu, pentru că era prea slăbit să zboare singur până la cer", a mărturisit ea postului ABC.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu