Olympic Fest a adunat mii de oameni în centrul Capitalei. La eveniment a fost prezent şi Andrian Candu

Embed:

Olympic Fest, cea mai importantă sărbătoare sportivă a anului, a adunat astăzi mii de oameni în centrul Capitalei. Moldovenii au venit cu mic şi mare pentru a participa la cursele de mini-fotbal, baschet, lupte, tenis și arte marțiale. Printre cei care şi-au demonstrat puterile au fost şi sportivi, dar şi jurnalişti. 

Pentru că este o sărbătoare pentru întreaga familie, mamele au alergat cu cărucioarele.

Printre cele mai importante probe a fost cursa olimpică, de 3,5 kilometri, la care au participat aproape 15 mii de oameni.

În același timp, în cadrul competiţiilor sportive a fost organizată și o ștafetă pentru jurnaliști. Competiţia a fost câştigată de echipa de la postul de televiziune STS, iar Publika TV s-a clasat pe locul doi.

La cel mai important eveniment sportiv al anului a participat şi preşedintele parlamentului, Andrian Candu. Oficialul a tras din arc pentru prima oară în viaţă.

Şeful Legislativului a tras mai dintr-o armă electrică şi a aruncat cu mingea la coş.

"Astfel de activităţi sunt importante. E important să mobilizăm şi echipele pe care le avem, că e partid sau instituţie, dar ar fi trebuit să participăm cât mai des. La baschet nu, m-a bătut domnul ministru. Arcul după cum aţi văzut prima dată dezastruos, dar a trei oară deja mi bine", a menţionat preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Olympic Fest se va încheia cu o tombolă şi un concert. Anul trecut, la start s-au aliniat peste cinci mii de oameni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu