Olimpus-85 va organiza şi cea de-a patra ediţie a turneului internaţional Cupa Primarului de Chişinău

Embed:

Campioana Moldovei la handbal masculin, Olimpus-85 va organiza şi cea de-a patra ediţie a turneului internaţional Cupa Primarului de Chişinău. Alături de Olimpus, la competiţie vor participa HC Vaslui din România, Portovik din Ucraina şi Kronon din Belarus. Echipele au acceptat invitaţia, doar să le fie achitată cazarea.

"Le vom asigura la toate echipele cazarea, iar pentru Vaslui şi mâncarea, celelalte echipe se vor alimenta din contul lor", a declarat preşedintele Olimpus-85, Anatoli Pervanciuc.

Pentru Olimpus, acesta va fi un turneu de pregătire pentru derby-urile din campionat cu PGU Tiraspol, dar şi pentru Cupele Europene.

"Acest turneu este unul de pregătire pentru următoarele două meciuri cu cea mai puternică echipă din Moldova, PGU Tiraspol", a menţionat preşedintele Olimpus-85, Anatoli Pervanciuc.

"Desigur pentru noi va fi un turneu de pregătire pentru Cupele Europene, care vor avea loc în acest an. Eu sunt sigur că noi vom juca în cele mai puternice competiţii", a spus jucătorul Olimpus-85 Alexei Pervanciuc.

În precedentele trei ediţii ale Cupei Primarului, Olimpus a câştigat doar o dată trofeul, iar de două ori a cucerit medaliile de argint. Turneul din acest an se va desfăşura în periaoda 1-3 aprilie la Chişinău.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu