Olimpus-85 va găzdui la Chişinău un mini-turneu european

Embed:

Moldova va găzdui în acest an un mini-turneu internaţional de handbal! Olimpus-85 a fost desemnată gazdă a rundei a doua din Men's Challenge Cup şi va întâlni la Chişinău echipe din Marea Britanie, Lituania şi Cipru.

Vicecampioana Olimpus-85 a fost desemnată gazdă a meciurilor din Grupa B a rundei a doua din cadrul Men's Challenge Cup. Astfel, în premieră, la Chişinău se vor juca cel puţin şase meciuri din cupele europene de handbal într-un singur sezon.

"În acest an, presiunea financiară este mai mare. Potrivit regulamentului Federaţiei Europene de handbal, echipele vor veni la Chişinău, iar noi trebuie să asigurăm cazarea, hrana şi plata pentru arbitri", a declarat preşedintele Olimpus-85, Anatolii Pervanciuc.

În intersezon, Olimpus a transferat mai mulţi foşti internaţionali moldoveni. Printre aceştia se numără Vladislav Vacariuc şi Alexandr Jedic, care în ultimul timp au jucat în campionatele din Rusia, Belarus, Israel şi chiar Islanda.

"Dacă echipa joacă în cupele europene, înseamnă că nu mai este o echipă de amatori. Cred că avem şanse", a declarat jucătorul Olimpus-85, Vladislav Vacariuc.

"Am văzut video cu jocul adversarilor. Şi pe lituanieni şi pe englezi şi pe cei din Cipru. Toate echipele sunt de acelaşi nivel. Nu sunt mai buni decât noi. Trebuie să jucăm de la egal la egal", a declarat jucătorul Olimpus-85, Alexander Jedic.

Olimpus va avea ca adversari în grupă echipele Ruislip Eagles, din Marea Britanie, Dragunas, din Lituania, şi Strovolos, din Cipru. Toate meciurile din grupă sunt programate între 12 şi 14 octombrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu