Olimpique Marseille şi Arsenal Londra se bat în această seară pentru primul loc în grupa F a Ligii Campionilor

Embed:

Olimpique Marseille şi Arsenal Londra se bat în această seară pentru primul loc în grupa F a Ligii Campionilor. În grupa H, deţinătoarea trofeului, Barca va primi vizita cehilor de la Viktoria Plzen. Tot astăzi, Bayer Leverkusen va juca cu Valencia, iar Şahtar Doneţk cu Zenit Sankt-Petersburg.

Deşi trece printr-o perioadă proastă în campionatul intern, Arsenal Londra rămâne principalul favorit al grupei F. Duelul cu Marseille de pe Stade Velodrome va determina echipa cu cele mai mari şanse la căştigarea grupei.

"Este adevărat că Arsenal se confruntă cu ceva probleme în Premier League, dar oricum rămâne o echipă foarte bună, o formaţie de top cu multă experienţă internaţională", a precizat Didier Deschamps, antrenor Marseille.

Antrenorul de la  Arsenal spune că îi este frică de Marseille. "Ei sunt capabili să joace foarte bine în defensivă", a declarat Arsene Wenger, antrenor Arsenal.

Deţinătoarea trofeului, Barcelona va juca cu cehii de la Viktoria Plzen, într-un meci din grupa H.

"Avem mereu aceeaşi motivaţie. Antrenorul nostru mereu lucrează la acest capitol, la fiecare antrenament ne cere mai mult", a precizat Leo Messi, atacant Barcelona.

Un alt duel de foc se anunţă în grupa E, unde Bayer Leverkusen va da piept cu Valencia, iar în grupa G, Şahtar Doneţk îşi joacă ultima şansă la calificarea în optimi, cu Zenit pe terenul de acasă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu