Olimpia Bălţi a învins acasă echipa FC Tighina cu scorul de 5-0

Embed:

Deţinătoarea Cupei Moldovei, Iskra, a fost eliminată din competiţie încă din optimi, fiind învinsă pe teren propriu de către Nistru Otaci cu scorul de 1-0. Într-un alt meci, Olimpia a reuşit o victorie cu 5-0 în faţa echipei FC Tighina şi s-a calificat în sferturi.

Singurul gol a fost marcat de Andrei Tcaciuc în minutul 37.

Olimpia a ţinut pasul cu celelalte echipe din Divizia Naţională şi a eliminat fără probleme adversarul din Divizia A. Bălţenii i-au învins cu 5-0 în optimi pe cei de la FC Tighina. Fostul zimbrist, Mihai Ţurcan a deschis scorul în minutul 9, Bobu a dublat avantajul bălţenilor în minutul 64, după ce a marcat în propria poartă. Scorul a luat proporţii în ultimele minute ale partidei, când au mai înscris Ovseannicov, Ajibola şi Okada.

În alte partide, Rapid a trecut de Academia cu 2-1, Găgăuzia a fost surclasată la Comrat de Milsami cu 1-5, iar FC Tiraspol a învins acasă Saxan, scor 6-0.

Din sferturi Cupa Moldovei se va juca în dublă manşă. Deşi nu a fost stabilită data disputării meciurilor, se cunosc perechile. Nistru va întâlni Rapid, Sheriff va juca cu Zimbru, Olimpia cu Milsami, iar FC Tiraspol cu Dacia Chişinău.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu