Olga Buzova l-a numit pe Usatîi "Ruslan" (VIDEO)

Embed:
Spectacol cu Olga Buzova și Renato Usatîi în rol principal. În ajunul Zilei Internaționale a Studenților, proaspătul primar de Bălți a organizat un concert de zile mari, iar printre invitații de marcă s-a numărat și vestita interpretă și prezentatoare de televiziune din Rusia. Doar că, din neglijență sau neatenție, aceasta a greșit numele gazdei atunci când a vrut să-i mulțumească.

OLGA BUZOVA, interpretă din Rusia: "Aici, eu văd, este o pregătire extraordinară. Mulţumesc primarului de Bălţi, Ruslan, pentru că m-a invitat. Pentru mine este o onoare. Renato. Eu sper că el nu a observat că eu i-am spus greşit numele. Sper că, la montare, vom tăia acest moment."

Se pare însă că Renato Usatîi nu s-a supărat pe Olga Buzova pentru că l-a numit Ruslan. Acesta i-a propus faimoasei prezentatoare TV să se mute cu traiul la Bălţi, mai mult, a promis să o ajute să se mărite și să lanseze un nou reality show-ul ''Dom 3''.

TITRE "- Dacă vreţi să o vedeţi, mereu, pe Olga, atunci trebuie să o mărităm aici.
- Apropo, eu încă sunt liberă!
- Noi începem să adunăm bani, eu renunţ la salariul meu pentru a deschide în Bălţi show-ul ''Dom 3''. Începem să căutăm un mire. Îi putem găsi un agronom, spre exemplu." 

Printre artiştii care au mai urcat pe scenă au fost Vanotek și Filatov & Karas. Concertul a fost organizat de Primăria Bălți și Fundația “Renato Usatîi”.
loading...

Lasă un comentariu