Olesea Stamate se mândreşte cu faptul că de la venirea ei la Guvern, Filat şi Platon au participat la emisiuni TV

Una dintre realizările Guvernului la 100 de zile de mandat este faptul că televiziunile au putut lua interviuri de la deţinuţi. Cu acest fapt s-a lăudat ministrul Justiţiei, Olesea Stamate, făcând cel mai probabil referire la interviurile pe care le-a facut presa asociată guvernării cu fostul premier Vlad Filat, dar şi cu rider-ul nr. 1 în CSI, Veaceslav Platon. 

"A fost eliberat din funcţie fostul şef al Penitenciarul 13, iar urmare a acestui fapt deţinuţii şi-au recăpătat dreptul de a avea convorbiri cu avocaţii şi membrii familiei. Pentru prima dată după mulţi ani, televiziunile au putut lua interviuri de la deţinuţi", a declarat Olesea Stamate.

În acest context, anterior, preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, a făcut glume declarând: "S-a deschis studiou în puşcărie. Eu de astea încă nu am auzit în viaţă, nu ştiu nicăieri în lume, da la noi în Moldova tot e posibil, dacă trebuie cuiva".

PUBLIKA.MD aminteşte că, astăzi, premierul Maia Sandu, a prezentat raportul celor 100 de zile de activitate al Executiv. Alături de premier, la conferinţa de presă au fost prezenţi ministrul Economiei, Vadim Brânzan, ministrul Justiţiei, Olesea Stamate, dar şi viceprim-ministru pentru Reintegrare, Vasilii Șova. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu