Oleg Voronin reacţionează! Este nemulţumit că a fost desemnat de cetăţeni drept cel mai de succes om de afaceri

Businessmanul Oleg Voronin se arată indignat de faptul că, în cadrul campaniei "10 pentru Moldova", cetăţenii au decis să îi acorde trofeul la categoria "Oameni de afaceri". Asta deşi câştigătorii au fost desemnaţi în baza unui sodaj realizat de IMAS, în perioada 3-27 martie 2013, în 75 de localităţi, pe un eşantion de 1.100 de persoane, cu vârsta de peste 18 ani.

"Luând în considerare ideea concursului şi metoda de selectare a câştigătorului, consider că acest premiu este o provocare primitivă. Ţinând cont de situaţia actuală a economiei naţionale, un astfel de concurs nu este altceva decât o bătaie de joc. Cu toţii cunoaştem că singura activitate economică profitabilă în Republica Moldova, la ora actuală, sunt atacurile raider, contrabanda şi spălarea banilor publici. Anume la aceste categorii Publika ar fi trebuit să organizeze un concurs, iar posibilii candidaţi să îi caute pe coridoarele Parlamentului şi ale Guvernului, nu în rândul întreprinzătorilor", se arată într-o scrisoare semnată de Oleg Voronin.

Publika.md aminteşte că ieri seara a avut loc Gala "Zece pentru Moldova", în cadrul căreia au fost oferite premii pentru 10 categorii de persoane. Premiile au fost acordate în felul următor:

Categoria muzică uşoară - Sofia Rotaru

Catefgoria sportivi - Cristina Iovu şi Nicolae Juravschi

Categoria oameni de afaceri - Oleg Voronin

Categoria actori şi regizori - Mihai Volontir

Categoria jurnalişti  - Lorena Bogza

Categoria interpreţi de muzică populară - Zinaida Julea

Categoria analişti - Oazu Nantoi

Categoria branduri - Compania "Bucuria"

Categoria oameni politici - Vladimir Voronin

Categoria CEL MAI IUBIT MOLDOVEAN - Mihai Volontir.   

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu