Oleg Şişchin este noul mijlocaş al echipei Zimbru

Embed:

Oleg Şişchin va salva Zimbru! Cel puţin aşa speră antrenorul galben-verzilor, Ivan Tabanov şi portarul echipei, Nicolae Calancea. Oleg Şişchin a debutat la Zimbru în etapa a cincea cu FC Tiraspol şi a jucat 70 de minute. "Cu fiecare meci Şişchin va deveni şi mai puternic" - a spus antrenorul Ivan Tabanov imediat după meci.

După ce a semnat cu Zimbru un contract până la finele sezonului, Oleg Şişchin a debutat în tricoul galben-verzilor în meciul cu FC Tiraspol. Mijlocaşul a evoluat titular şi a fost înlocuit în minutul 70. Jucătorii au fost impresionaţi de noul coleg de echipă.

Fostul căpitan al Olimpiei, Oleg Şişchin a evoluat la Dacia Chişinău în debutul de campionat, deşi în intersezon s-a aflat în probe la Zimbru. Intrat în disgraţia lui Dobrovolschi, Şişchin a ajuns în cele din urmă la Zimbru. Mijlocaşul de 35 de ani a jucat în cariera sa de fotbalist la Constructorul Chişinău, ŢSKA Moscova, Saturn Ramenskoe, FC Himki, Tom Tomsk şi Avangard Kursk. Pentru naţionala Moldovei, fotbalistul a bifat 38 de partide între anii 1996 şi 2006.

loading...

Lasă un comentariu