Oleg Fistican, noul antrenor principal al Zimbru Chişinău

Embed:

Este oficial! Fostul internaţional moldovean, Oleg Fistican este noul antrenor principal al formaţiei Zimbru Chişinău. "Aşa oferte nu vin în fiecare zi. Vreau să fiu pe primul loc cu Zimbru", a declarat pentru Publika TV, Oleg Fistican.

Oleg Fistican a condus primul antrenament al galben-verzilor după derby-ul cu Dacia. Fistican va putea debuta pe banca tehnică a Zimbrului pe 26 octombrie, în meciul din cadrul etapei a 14-a din Divizia Naţională, cu FC Costuleni.

"Aşa propuneri nu vin în fiecare zi. M-am sfătuit cu soţia şi cu alte persoane şi am hotărât. Obiectivul meu este să ne clasăm pe primul loc", a spus antrenorul echipei Zimbru, Oleg Fistican.
 
"El a fost numit antrenor principal, dar contractul încă nu l-a semnat. Nu a fost o altă candidatură. El a jucat mulţi ani la Zimbru şi  este sârguincios", a menţionat directorul general al echipei Zimbru, Igor Oprea.

Fostul mijlocaş şi-a început cariera de antrenor în anul 2009, la Centrul de Pregătire al Tânărului Fotbalist Zimbru Chişinău. În 2011, a activat ca antrenor la o echipă de juniori a clubului Rubin Kazan. De la începutul anului 2012 a antrenat naţionala Moldovei sub 17 ani, de la care şi-a dat demisia pentru a prelua Zimbru. Ca jucător, Fistican a evoluat la Codru Călăraşi, Zimbru, Agro, Nistru, Okzhetpes şi Taraz din Kazahstan, Iskra Rîbniţa. Pentru selecţionata Moldovei, Fistican a jucat 26 meciuri.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu