Olandezul Johan Cruyff este oficial noul consilier al echipei Chivas Guadalajara

Embed:

Johan Cruyff se mută în Mexic. Olandezul a fost numit consilier la echipa mexicană Chivas Guadalahara. Aceasta după ce a demisionat recent din funcţia de membru al Comisiei de Supervizare a lui Ajax Amsterdam.

În vârstă de 64 de ani, Cruyff a demisionat recent din funcţia de membru al Comisiei de Supervizare a lui Ajax Amsterdam şi acum va avea acelaşi rol şi la echipa mexicană.

"Fotbalul e mai mult decât un meci jucat duminica în curte. În fotbalul mare, ştim că nu se poate câştiga întotdeauna. E nevoie de o bază bună, de gânduri pozitive, de reguli după care să se ghideze fiecare jucător. La un moment dat, înţelegi că se poate de schimbat ceva", a spus Johan Cruyff .

Proprietarul clubului, Jorge Vergara, a declarat presei că sosirea lui Cruyff este o mare şansă pentru echipa sa.

"Trebuie să fim oneşti şi să recunoaştem că e o mare şansă pentru noi şi pentru întregul Mexic. Este ca şi cum l-am aduce pe Papa al fotbalului la clubul nostru", a declarat patronul Chivas Guadalahara, Jorge Vergara.

Chivas Guadalajara este unul din cele mai importante cluburi mexicane, cu peste 30 de trofee interne şi internaţionale în palmares.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu