Olandezii au probleme de lot înainte de meciul cu Moldova

Embed:

Olanda are probleme de lot înanitea meciurilor cu Moldova şi Suedia. Selecţionerul Bert van Marwijk a anunţat oficial că nu va putea conta pe serviciile lui Wesley Sneijder, John Heitinga şi Ibrahim Afellay. "Olanda poate face oricând trei echipe din jucătorii pe care îi are", a declarat, de partea cealaltă, antrenorul Moldovei, Gabi Balint.

După ce cu o săptămână înaintea meciului cu Balint şi compania s-a anunţat că Sneijder şi Heitinga sunt indisponibili, Marwijk a mai comunicat o veste proastă - Ibrahim Afellay, accidentat la genunchi, a ieşit din cărţi pe o perioadă mult mai lungă.

"Păcat că s-a accidentat, Afellay este un jucător care poate aduce oricând diferenţa pe tren", a remarcat selecţionerul olandez.

"Ei oricând pot să facă trei echipe echilibrate din fotbaliştii de valoare pe care îi au. Voi ţine cont de lipsa lor, dar nu mă încântă cu nimic, sincer", a comentat selecţionerul Moldovei, Gabi Balint.

Din cauza absenţelor, Van Marwijk l-a inclus în lotul de 23 de jucători pe Ruud van Nistelrooy, care a jucat doar două meciuri oficiale pentru olandezi în acest an. Meciurile cu Moldova de pe 7 octombrie şi cu Suedia de pe 11 octombrie nu au, însă, nici o miză pentru Olanda, care şi-a asigurat deja participarea la Campionatul European de anul viitor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu