Olanda-Ungaria 5:3

În celălalt meci din grupa Moldovei, naţionala Olandei a învins pe teren propriu Ungaria cu 5-3, după ce a fost condusă cu 2-1.

Batavii, care învinsese în urmă cu câteva zile Ungaria chiar la Budapesta cu 4-0, au deschis scorul în minutul 14 prin Robin van Persie în urma unui corner executat de Wesley Sneijder. Imediat după pauză, Gergely Rudolf a egalat pentru maghiari pentru ca Zoltan Gera să înscrie şi el cinci minute mai târziu din pasa lui Dzsudzsak, una din vedetele campionatului olandez.

Golurile Ungariei nu au făcut decât să irite Olanda care a egalat în minutul 63 prin mijlocaşul lui Inter Milano, Wesley Sneijder. Peste zece minute, Ruud Van Nisterlooy a înscris pentru 3-2 însă replica maghiarilor a fost mai rapidă decât se aşteptau cei prezenţi. Gera a fost cel care a egalat. Doar că trei minute mai târziu, super atacantul lui Liverpool, Dirk Kuyt, a făcut 4-3 şi tot el a închis tabela în minutul 82 după pasa “catalanului” Ibrahim Affelay.

Olanda este pe primul loc în grupă cu 18 puncte, urmată de Suedia şi Ungaria cu câte 9, în timp ce Moldova se află pe patru cu 6 puncte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu