Oklahoma Thunder a pierdut primul loc în NBA, după ce a fost învinsă de Golden State cu 104-99

Embed:

Kevin Durant nu a putut să-şi ajute echipa, Oklahoma City Thunder să se menţină în topul clasamentului din NBA. Finalista de anul trecut a pierdut la cinci puncte diferenţă în faţa formaţiei Golden State Warriors. După acest eşec, Thunder a cedat primul loc în clasamentul general în faţa celor de la San Antonio Spurs.

După ce a învins Los Angeles Clippers în derbiul ligii nord-americane de baschet, Oklahoma City Thunder a pierdut meciul din depasare cu Golden State Warriors. Californienii a preluat iniţiativa chiar de la începutul meciului şi deja după primul sfert conduceau cu 27-26.

Oklahoma a preluat conducerea la pauza mare, scor 57-52. Thunder a condus la trei puncte diferenţă şi după al treilea sfert, însă a pierdut meciul în ultimul act. Kevin Durant a încercat să-şi ajute echipa pe final şi a reuşit doar trei aruncări de trei puncte, dar nu a fost suficient pentru a obţine victoria.

Golden State a învins cu 104-99. După acest rezultat, Oklahoma City Thunder cedat primul loc în clasamentul NBA lui San Antonio Spurs.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu