Ofițerii în rezervă promit susținere continuă pentru viitorii polițiști de frontieră

La Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei a avut loc o nouă întâlnire cu ofițerii în rezervă ai instituției de frontieră. Ieri, locotenent-colonel în rezervă Vladimir Pereteanu a purtat discuții cu elevii și a intrat în rolul de ”inspector al controlului de frontieră”, ca pe timpuri când activa în punctul de trecere Ungheni.

Deși de câțiva ani s-a pensionat, domnul Vladimir Pereteanu deseori este oaspete la CESF. Având hobby pentru fotografie și realizarea filmulețelor acceptă, fără ezitare, să dea o mână de ajutor în promovarea imaginii instituției de învățământ. Ultima sa contribuție este un clip video în care întreg efectivul CESF susține îndemnul #MAI_face_sport.

Grupul de elevi l-au asculat cu mare atenție pe cel care duce pe umerii săi ani frumoși și cu rezultate remarcabile în activitatea de frontieră. S-a vorbit despre procedura de control al trecerii frontierei, cum a evoluat din anii ”90 până în prezent, cazurile de rezonanță în activitatea sa profesională și cum a gestionat situațile problematice. La fel, ofițerul în rezervă și-a exprimat aprecierea față de ceea ce este azi Poliția de Frontieră și succesele sale tehnologice atinse, dotarea cu echipamente moderne, edificii renovate etc.

La final, întâlnirea între generații a fost mortalizată cu o fotografie în grup și cu asigurarea din partea locotenentului-colonel în rezervă Vladimir Pereteanu de susținere a viitorilor polițiști de frontieră.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu