Ofiţerii ce asigură securitatea duceselor Katherine şi Meghan SUNT FEMEI. Decizie luată de socru

De când s-a anunțat logodna ei cu prințul William, s-a observat că ducesa Kate este păzită numai de ofițeri femei, în timp ce alți membri ai familiei regale au paza asigurată de bărbați. De curând, presa britanică a observat că și ducesa Meghan, soția prințului Harry, este protejată tot de femei. Care este motivul? Se pare că decizia ar fi fost luată de prințul Charles, socrul celor două tinere ducese. 

"Încă de la logodnă, Charles a decis că ducesa de Cambridge va fi păzită doar de femei, spunând că astfel evită ca imaginea ei să fie compromisă în vreun fel", ar fi declarat pentru presa britanică un fost agent Scotland Yard.

Cu siguranță Charles s-a referit la zvonul conform căruia Lady Diana, prima lui soție, ar fi avut o aventură cu bodyguard-ul ei, Barry Mannakee. La rândul lui căsătorit, Barry ar fi fost mare iubire a Dianei, însă relația lor a fost imposibilă, iar prințesa a suferit mult din această cauză. 

Charles a decis ca şi ducesa Catherine să fie păzită numai de femei. Sarcina i-a revenit ofițerului Emma Probert, în vârstă de 43 de ani, care asigură protecția lui Kate încă din 2010, când aceasta s-a logodit cu prințul William. Se pare că relația dintre Emma și Kate este una foarte apropiată, mai ales că Emma a fost în trecut stewardesă ca și Carole Middleton, mama ducesei.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu