Ofiţerii Anticorupţie au reţinut un bărbat care contrafăcea carduri bancare

Embed:

Fabrica şi punea în circulaţie carduri bancare. Este vorba despre un bărbat din Capitală, care scotea bani din bancomate unei bănci comerciale din Capitală, cu ajutorul unor carduri contrafăcute. Acesta a fost reţinut de către ofiţerii Centrului Anticorupţie.

În cadrul percheziţiei la domiciliul bănuitului au fost depistate carduri bancare "albe", dispozitive de înscriere şi citire a informaţiei bancare de pe carduri "card reader/writer", dispozitiv de culegere a informaţiei de pe carduri bancare de la bancomate "skimmer", carduri bancare contrafăcute, precum şi alte echipamente pentru fabricarea cardurilor bancare false.

Totodată, a fost efectuată percheziţia în automobilul personal al bănuitului, în care au fost depistate chitanţe de la bancomatele unde au fost puse în circulaţie cardurile contrafăcute.

Bărbatul are antecedente penale, iar pe cazul dat a fost pornit un dosar penal. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arest pentru 25 de zile, învinuitul fiind deţinut în izolatorul CCCEC.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu