Oficiul poștal din satul Zgurița, raionul Drochia, are un nou sediu, dotat cu echipament modern

Embed:
Oficiul poștal din satul Zgurița, raionul Drochia, are un nou sediu, dotat cu echipament modern. Până nu demult, poşta din localitate era într-o clădire avariată.

Noul sediu este chiar în centrul localității. Cei patru angajați ai oficiului poștal sunt bucuroși de noile condiții de muncă.

"Sediul vechi nici nu se compară cu acesta nou. Acum este frumos, confortabil, modern. Diferența este ca între cer și pământ."

"Acum avem condiții la care nici nu puteam visa. Aici e plăcut să intri, aici e cald și confortabil. Aici avem aparat de aer condiționat, avem calorifer, avem totul!"

Iarna, în vechea instituţie era frig tot timpul. Șefa Oficiului Poștal din Zgurița spune că vechea clădire în care angajații își desfășurau activitatea stă să cadă.

"Încet, încet, clădirea se dărâmă, e deja veche, din timpurile sovietice. E foarte frig. Anterior, aici era o tejghea, apoi, ca să fie cald, am făcut cabină", a spus șefa oficiului poștal din Zgurița, Adela Bespalico.

Și locuitorii satului Zgurița sunt mulțumiți de oficiul poștal nou.

"Ne place! Suntem de acord să construiască ceva frumos în centrul satului."

"Super! Bine! – Vă place? – Desigur! Încă nu am fost în interior, dar exteriorul îmi place, e frumos."

"Acesta e bun, decât acolo, e mai bine aici, că acolo tot e deja dărâmat. "

Amenajarea sediului a durat aproximativ două săptămâni și a costat 200 mii de lei.

"Deja s-a luat decizia să nu mai reparăm oficiile cele mari, care nu avem necesitatea de ele, să cheltuim bani în zadar, dar să instalăm așa tip de oficii poștale care sunt mai compacte, mai moderne, mai puțin costisitoare în a menține", a spus directorul general, ÎS Poșta Moldovei, Serghei Nastas.

La evenimentul de inaugurare a oficiului poștal a fost prezent și candidatul PDM în circumscripţia numărul 6, Corneliu Padnevici, care spune că proiectele demarate în ultimii ani, fac viaţa oamenilor mai bună.

"Noi aicea nu ne vom opri este doar un element care ne demonstrează cetățenilor că dorința de a face lucruri și fapte bune, nu vorbe este vădit văzut astăzi la Zgurița. În această localitate vor demara și vor continua și mai departe construcția drumului, iluminarea stradală și multe alte proiecte pe care le vor simți cetățeni din această minunată localitate", a spus deputatul PDM, Corneliu Padnevici.

Anul trecut, 26 oficii de tip nou au fost construite în mai multe localități din țară, iar în 2019 vor mai apărea 25. În ultimii cinci ani, au fost renovate peste 350 de oficii poştale.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu