OFICIAL! Prinţul Iordaniei, Ali Bin Al Hussein, s-a înscris în cursa pentru şefia FIFA

Embed:

Ali Bin Al Hussein s-a lansat oficial în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale de la FIFA. Prinţul iordanian a declarat că el ar fi omul potrivit care ar putea face schimbări în cadrul forului mondial. 

Prinţul Iordaniei, Ali Bin Al Hussein a anunţat oficial că va candida la preşedinţia forului fotbalistic internaţional, la alegerile care vor avea loc în 26 februarie 2016. El a ales un loc istoric din capitala Iordaniei, Amman, pentru a-şi lansa candidatura.

Al Hussein spune că îşi doreşte în continuare schimbări majore la FIFA.

"Prieteni, sunt aici, în acest loc istoric din inima Amman-ului, pentru a-mi anunţa candidatura mea la președinția FIFA. Vreau să termin ceea ce am început. În urmă cu zece luni am fost singura persoană care a îndrăznit să conteste activitatea lui Sepp Blatter în calitate de preşedinte al FIFA. Am început această luptă pentru că FIFA are nevoie de o schimbare", a spus Ali Bin Al Hussein.

Ali Bin Hussein a candidat și la alegerile prezidenţiale din luna mai. Atunci, el a ajuns în turul doi cu Blatter, însă s-a retras ulterior.

Sepp Blatter a demisionat la câteva zile după ce a fost ales, luând această decizie în urma scandalului de corupţie în care sunt implicaţi oficiali ai forului internaţional.

Preşedintele UEFA, Michel Platini, şi-a anunţat anterior și el candidatura pentru şefia FIFA, alături de David Ginola, Zico, Diego Maradona, dar şi de sud-coreeanul Chung Mong-Joon.

Candidaţii care doresc să se mai înscrie în cursa pentru şefia FIFA o pot face până la 26 octombrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu