OFICIAL! Lilian Popescu este noul antrenor al formaţiei Veris

Embed:

Rocadă de antrenori la Veris! Lilian Popescu este noul antrenor al formaţiei din capitală! Acesta l-a înlocuit pe Igor Dobrovolski, care s-a despărţit de Veris după meciul cu FC Costuleni de pe 8 martie.

Lilian Popescu a plecat de la FC Costuleni în sezonul în care echipa are cea mai bună evoluţie din istorie. Tehnicianul moldovean a fost prezentat oficial jucătorilor de la Veris şi a efectuat deja primul antrenament. Conform conducerii clubului Veris, Lilian Popescu a semnat cu gruparea din Capitală un contract valabil pe un an.

"El este un om ambiţios şi la acest capitol seamănă foarte mult cu mine. Cred că avem de câştigat. Eu vreau să ajung în cupele europene doar cu moldoveni. Vreau să demonstrez tuturor că moldovenii sunt în stare să facă lucrul acesta", a declarat preşedinte FC Veris, Vladimir Niculăiţă.

Totodată, preşedintele clubului Veris a explicat şi de ce Igor Dobrovolski a plecat de la echipă după remiza cu FC Costuleni din etapa a 21-a din Divizia Naţională. În primele două meciuri oficiale din acest an Veris nu a obţinut nici o victorie.

"Noi am avut o înţelegere cu Dobrovolski că în primele meciuri din acest an să obţinem nouă puncte. Mai mult, el încă mai are probleme cu sănătatea", a mai spus Vladimir Niculăiţă.

Pe lângă FC Costuleni, Lilian Popescu a mai antrenat şi Nistru Otaci. După 21 de etape, Veris este pe locul patru, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta poziţiei a treia, Dacia. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu