OFICIAL! Igor Dodon a devenit membru al Partidului Socialiştilor: Vom fi duşmanul PL şi PD

(UPDATE 12:30) Dodon: "Partidul Socialiştilor va deveni un duşman mai mare pentru PL decât PCRM. De asemenea, PS ar fi un risc electoral pentru PD. Domnului Ghimpu îi convine formula în care se află acum PCRM".

(UPDATE 12:25) Dodon: "Este incorect să vorbesc despre fuzionări. Partidul Socialiştilor are toate şansele de a fi cea mai importantă forţă de pe centru-stânga din Moldova. Ar fi logic ca cei care au aceleaşi valori de centru-stânga să nu se războiască în campaniile electorale".

(12:18) Fostul deputat al PCRM Igor Dodon a anunţat acum câteva minute, că a devenit membru cu acte în regulă al Partidului Socialiştilor.

Parlamentarul a declarat că luna viitoare vor avea loc mai multe schimbări în partid, inclusiv va fi aleasă conducerea formaţiunii.

"În a doua jumătate a lunii decembrie va avea loc Congresul partidului, unde vor fi propuse candidaturile pentru conducerea formaţiunii. De asemenea, vreau să vă anunţ că circa 1.000 de persoane au mai aderat la Partidul Socialiştilor, iar săptămâna viitoare voi veni cu lista celor care au plecat de la PCRM şi aderă la noi", a declarat Dodon.

Igor Dodon a părăsit PCRM-ul la începutul acestei luni, împreună cu alţi doi deputaţi comunişti - Zinaida Greceanîi şi Veronica Abramciuc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu