OFICIAL! De astăzi automobilele înmatriculate în stânga Nistrului pot traversa frontiera moldo-ucraineană

De astăzi automobilele înmatriculate în stânga Nistrului pot traversa frontiera moldo-ucraineană. Despre aceasta a anunţat Biroul politici de reintegrare pe pagina sa de Facebook. Autorităţile de la Chişinău insistă că a fost o testare. 

"Astăzi a fost suspendat regimul de testare la trecerea froniterei de stat moldo-ucrainene pentru automobilele înmatriculate în stânga Nistrului.

Informația colectată de către organele de resort pe parcursul ultimelor 10 zile va fi analizată sub aspectul cererii pentru călătorii în Ucraina și a celei pentru înmatriculare cu plăcuțe ”neutre” din partea locuitorilor regiunii transnistrene. Deciziile ulterioare vor fi luate în baza analizei efectuate și vor fi comunicate public.", se arată în mesaj. 

PUBLIKA.MD aminteşte că anterior Poliția de Frontieră a anunțat într-un comunicat de presă că, începând cu data de 10 ianuarie curent a sistat aplicarea excepției temporare privind măsurile de control a autoturismelor din regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

loading...

Lasă un comentariu