Oferte speciale pentru seara de Revelion la pensiunile din ţară AFLĂ PREŢURILE

Embed:

Bucate tradiţionale, colinde de Crăciun şi peisaje de poveste. De toate acestea puteţi avea parte dacă alegeţi să petreceţi noaptea dintre ani în pensiunile din ţară. Pregătirile sunt în toi, dar şi preţurile pe măsură. Petrecerea de Revelion vă poate costa de la 650 de lei, până la 2000 de lei de persoană.

"Este un program special făcut pentru Revelion, unde o să fie numai bucate tradiţionale, pregătite la cuptor, cu muzică vie, cu vin de casă şi cu murături din beci", a menţionat Dumitru Marin director de bază de odihnă.

"Sperăm foarte mult că va ninge, iar căsuţele de lemn şi şemineurile arzând pe care le avem în restaurant amintesc oamenilor de o poveste", a spus Alexandru Tihman, director de pensiune.

"La orele 12 toată lumea va fi invitată afară, în curtea pensiunii, unde va fi organizat un rug pur tradiţional, cu un purcel la proţap, cu vin fiert şi cu foc de artificii", a relatat Svetlana Puzdrea,  proprietar de pensiune.

Preţurile pentru petrecerea de Revelion la pensiunile din ţară variază în funcţie de ofertele incluse în pachet. Astfel, pregătiţi-vă să scoateţi din buzunar cel puţin 650 de lei. Dacă vreţi să îl aveţi oaspete şi pe Moş Crăciun, trebuie să dublaţi suma.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu