Oferte pentru vacanţa de Crăciun şi Revelion. Unde poţi merge şi care sunt preţurile

Embed:

Ne despart mai puţin de două luni de sărbătorile de iarnă, iar dacă vreţi ca darurile de la Moş Crăciun să vă găsească în străinătate puteţi de pe acum să vă planificaţi vacanţa. Agenţiile de turism au lansat pachete turistice atât pentru Crăciun, cât şi pentru noaptea dintre ani. 

Cea mai ieftină vacanţă este în staţiunea Bukovel din Ucraina. Cinci nopţi de cazare pentru o persoană, în perioada Crăciunului sau a Revelionului, costă 135 de euro. Preţul include două mese şi transportul. Cu 65 de euro mai mult vor plăti turiştii care optează pentru un sejur de şase zile la Braşov. Tariful include şi cina de sărbătoare.

Odihna de Crăciun într-un hotel de patru stele de la poalele munţilor din Bulgaria, costă, în medie, 280 de euro pentru o persoană. În preţ nu este inclus însă transportul.

Un sejur de cinci nopţi în staţiunea Insburg din Austria costă 430 de euro, cu două mese incluse. Biletul de avion este achitat suplimentar. Cu aproximativ 900 de euro turiştii se pot odihni cinci nopţi într-un hotel de patru stele din Alpii italieni.

Moldovenii care vor să viziteze târgurile de Crăciun din Europa pot opta pentru o scurtă escapadă la Budapesta şi Viena. Un tur cu autocarul costă 165 de euro pentru o persoană, cu două nopţi de cazare incluse în preţ. Totuşi, cei care vor să întâmpine noaptea dintre ani departe de frig şi îngheţ, pot alege destinaţii exotice. Un sejur în Egipt şi Dubai porneşte de la 500 de euro, iar o vacanţă pe insulele Bali sau în Thailanda ajunge până la 1.300 de euro. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu