Oferte IREZISTIBILE şi pentru toate buzunarele. Pachetele turistice pentru vacanţa de Paşte, la mare căutare

Embed:

Goana după vacanţa de Paşte a început. Chiar dacă mai avem mai mult de o lună până la sărbătorile pascale, pachetele turistice sunt deja la mare căutare. Ca de obicei, agenţiile au pregătit oferte pentru toate buzunarele, atât pentru destinaţiile din străinătate, cât şi la cele din ţara noastră.

Sofia Ţurcan, în vârstă de 70 de ani, a decis, de exemplu, ca în perioada postului, alături de prietenele sale, să colinde lăcaşurile sfinte de la noi. Femeia a apelat la serviciile unei agenţii de turism şi a aflat că pentru a vizita nouă mănăstiri va trebui să achite 200 de lei.

"E Săptămâna Mare a postului. Am luat şi Căpriana, este şi Suruceni şi toate mănăstirile de la Călăraşi, Hârbovăţ, toate de prin jur. E o dorinţă, o dorinţă sufletească", a spus  Sofia Ţurcan, turistă.

Agenţiile de turism au oferte şi pentru cei care preferă de sfintele sărbători să plece peste hotare. În Israel, la locurile sfinte, numărul rezervărilor au crescut cu aproape 30 la sută.

"De exemplu un tur în Israel pentru cinci nopţi, şase zile cu zborul inclus, cazare, mic dejun, toate excursiile la locurile sfinte, la preţ de grup, este aproximativ în jur de 750 - 800 de euro de persoană", a declarat Ion Curmei, director agenţie de turism.

Şi Muntele Athos a devenit în ultimul timp un punct de atracţie turistică. Bărbaţii care vor să viziteze complexele monastice vor trebui să plătească 250 de euro pentru cinci zile.

"Cazarea este în mănăstire, în acest preţ este inclusă cazarea, transportul, alimentaţia, deci mănâncă în mănăstire cu călugării. Este inclusă asigurarea medicală", a precizat Ion Curmei.

Nu mai puţin atractive sunt pachetele turistice cu oferte de câteva zile petrecute în Europa.

"Dat fiind faptul că în perioada pascală sunt foarte multe zile libere, respectiv turiştii pot să plece în turul Europei, cinci oraşe şi anume Budapesta, Viena, Bratislava, Praga şi Dresda, acest tur costă 250 de euro de persoană", a subliniat Mariana Grajdeanu, manager companie de turism.

Persoanele care vor alege să plece la sfârşitul lunii aprilie în regiunea magică a baloanelor cu aer cald - Cappadocia, vor avea parte de un spectacol magic: "Este un tur de şapte zile, mergem în Istanbul două zile şi în Cappadocia patru zile, vor putea să admire un spectacol de baloane cu aer cald, preţul este de doar 249 de euro".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu