OFERTE IREZISTIBILE de la agenţiile de turism pentru 8 Martie. Cum poţi surprinde femeia dragă

Embed:
Bărbaţii care vor să-şi surprindă femeile dragi de 8 martie le pot oferi o mini-vacanţă în marile oraşe europene, dar şi în ţări exotice. Agenţiile de turism au pregătit oferte pentru toate gusturile. Preţurile variază în funcţie de transportul ales, cazare, tipul de alimentaţie şi excursii.

Una dintre destinaţiile cu buget redus este oraşul Istanbul, din Turcia. Un sejur de patru zile şi trei nopţi, cu transport tur-retur cu autocarul şi micul dejun costă 155 de euro.

"Istanbulul este renumit prin Strâmtoarea Bosfor. În prima zi chiar au o frumoasă tură. În a doua zi vizitează Insula Prinţilor şi în a treia zi vizitează cele mai frumoase palate şi castele din Istanbul", a menţionat Mihai Ceban, reprezentant agenţie de turism.

O altă destinaţie care poate fi explorată cu 170 de euro este oraşul Praga.

"Include transportul tur-retur, trei nopţi cazare cu mic dejun şi ghid. În primul rând vedem oraşul Praga, centrul vechi, în a adoua zi vizităm Dresdenul şi în a treia zi vizităm staţiunea Karlovy Vary", a explicat Mihai Ceban.

City Break-urile în Barcelona, Veneţia sau Paris costă ceva mai mult.

"Preţurile pentru Barcelona sunt de 299 euro de persoană. Includ trei nopţi de cazare, patru zile, zborul şi micul dejun. Un city break în Paris este de 350 euro pentru o persoană, la fel sunt trei nopţi de cazare şi patru zile", a concretizat Mariana Grăjdieru, reprezentant agenţie de turism.

Aşa cum 8 martie pică într-o zi de vineri, cei care nu îşi pot lua liber de la muncă, pot opta pentru o escapadă în România, la Cheile Bicazului sau în Ucraina, la Lvov. Preţul acestor oferte începe de la 39 şi, respectiv, 49 de euro.

Şi vacanțele exotice sunt un dar nemaipomenit pentru orice femeie. Cea mai ieftină ofertă este Egiptul, la un preţ ce porneşte de la 500 de euro, într-un hotel de patru stele. Mai scumpe sunt destinaţiile precum Thailanda sau Maldive.

"Aici preţurile încep de la 1200 de euro de persoană, la un hotel de patru stele. Este inclus zborul, este inclusă cazarea şi este inclus micul dejun", a punctat Ion Curmei, reprezentant agenţie de turism.

Cei care vor cumpăra pachete turistice, în ajun de 8 martie, vor beneficia de reduceri de până la 10%.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu