Ofertă DE MILIOANE pentru Lionel Messi. Ce salariu îi propun chinezii de la Hebei Fortune

Oferta a fost dezvăluită de Sky Sports, care spune că echipa antrenată de Manuel Pellegrini i-ar pregăti un contract pe 5 ani pentru cvintuplul câștigător al Balonului de Aur.

La Hebei China Fortune, Messi (29 de ani) și-ar reîntâlni colegul de la naționala Argentinei, pe Ezequiel Lavezzi, care în acest moment are un salariu dublu față de el, fără să fi marcat vreun gol în tricoul formației asiatice. Acolo mai joacă, printre alții, și Gervinho, Mbia sau Kakuta.

Clubul înființat în 2010 nu are vreun trofeu în palmares și încă nu a înregistrat vreun mare succes, dar a ajuns rapid în elita fotbalului de pe Continentul Galben. În 2015 a promovat în prima ligă din China, unde în acest moment se află pe locul 7, cu 40 de puncte în 30 de meciuri.

Oferta Barcelonei pentru Messi este de 35 de milioane de euro pe sezon și spaniolii spuneau că, în scurt timp, sud-americanul va semna noua înțelegere.

Sursa citată nu a vorbit și despre o ofertă de transfer pentru Barcelona, ceea ce ar putea însemna că asiaticii ar fi dispuși să aștepte până la expirarea actualei înțelegeri a argentinianului, care e scadentă în vara lui 2018, la finalul sezonului următor. Cealaltă variantă este achitarea clauzei de reziliere din actualul contract, în valoare de 250 de milioane de euro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu