Odihnă pentru toate buzunarele: Costul abonamentelor la cluburile de sport din Capitală, între 5 şi 20 de mii de lei anual

Embed:

Preţul abonamentelor la cluburile de sport din Capitală variază în funcţie de serviciile acordate. Cele mai ieftine săli de forţă, cu un număr limitat de aparate, costă aproximativ 270 de lei pe lună. Există şi cluburi de sport, care vând abonamente de până la 20 de mii de lei anual.

Cele mai scumpe sunt cluburile de elită, care pun la dispoziţia clienţilor un spectru larg de servicii: săli de forţă echipate cu aparate dintre cele mai moderne, săli de aerobic şi alte genuri de sport, piscine, saune, terenuri de tenis, saloane SPA şi de frumuseţe. Unele instituţii de acest gen au şi zone de odihnă de vară.

Clientul poate intra la orice oră, în intervalul 07.00-23.00, de luni până duminică şi beneficiază fără restricţii, de toate serviciile. Şi preţul este pe măsură. Un abonament anual la un asemenea club ajunge până la 20 de mii de lei.

Unele centre de sport care nu au piscină, de exemplu, oferă servicii contra unui abonament anual de aproximativ cinci mii de lei.

Cele mai ieftine sunt sălile de forţă mici, care sunt echipate cu câteva aparate de shaping sau fitness. Dar acolo trebuie să-ţi faci program fix, de două sau de trei ori pe săptămână, contra preţului de aproximativ 270 de lei lunar. Dacă timpul nu-ţi permite să mergi la ore fixe, poţi alege a doua jumătate a zilei. În schimb, preţul abonamentului va creşte până la 340 de lei pe lună.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu