Octavian Ţîcu sparge tăcerea! A dezvăluit cine este şeful trollilor lui Năstase

Embed:

Consiliera fracțiunii parlamentare a PPDA, Angela Aramă, fost deputat din partea partidului condus de Iurie Roşca, este şeful trollilor Partidului "Platforma Demnitate și Adevăr" condus de Andrei Năstase. Dezvăluirea a fost făcută de candidatul Partidului Unității Naționale la funcția de primar al Capitalei, Octavian Țîcu.

Acum două zile, concurentul a scris o postare pe rețelele de socializare în care îi acuză pe președintele Igor Dodon și liderul PPDA, Andrei Năstase, că au îngenuncheat Justiția din țara noastră.

Angela Aramă a reacționat cu un comentariu în care a scris că Octavian Țîcu este pur și simplu penibil și că nici nu are cuvinte să comenteze această porcărie. La scurt timp, candidatul Partidului Unității Naționale la funcția de primar a venit și el cu un comentariu în care a scris că Angela Aramă este șefa trollilor de la PPDA cu mențiunea: servesc pe Roșca, servesc pe Năstase! Consiliera fracțiunii PPDA nu ne-a răspuns la telefon ca să comenteze şi această acuzație.

În schimb, Angela Aramă a scris pe pagina sa de Facebook că în tot tămbălăul pe care l-a ridicat Octavian Țîcu din cauza unui comentariu de-al ei poate spune doar un singur lucru: dacă îmi doream să plac la toată lumea, mă nășteam cartofi prăjiți. 

În luna februarie, într-o intervenție pe Facebook, bloggerul Eugen Luchianiuc a dezvăluit că deputatul PAS Dumitru Alaiba a fost liderul trollilor în perioada guvernării Partidului Liberal-Democrat. Acesta a amintit că în 2013, Alaiba a scris un articol prin care spunea că totul va fi bine cu Banca de Economii, deşi exact în acea perioadă instituţia financiară era în plin proces de fraudare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu