Octavian Țîcu a votat pentru un oraș curat și european

Octavian Țîcu susține că a votat pentru un oraș curat și european. Totodată, candidatul Partidului Unității Naționale a mai spus că pentru prima data în viață votează fără a avea mustrări de conștiință.

"Am votat pentru un oraș care să aibă un plan urbanistic general, care să încadreze suburbiile, pentru un oraș curat și un mod sănătos de viață. Pentru un oraș românesc și european. Pentru prima oară în viața mea, de când eu votez în orașul Chișinău, nu am mustrări de conștiință. Nu votez răul cel mai mic și votez pentru cineva care o să răspundă în fața mea pentru toate lucrurile pe care le-a promis și nu le-a făcut.

Eu ca sportiv de performanță, vreau să vă spun că șansele se dicută în ziua de astăzi, fiecare și-a prezentat platforma. Eu cred că cei care au convins și au putut prin integritatea lor, prin lucrurile care și le-au asumat de-a lungul vieții, pentru că primarul și primărie ține de o experiență de viață. Cu siguranță cred că o să avem turul doi. Eu cred că voi reuși să trec în turul doi", a spus candidatul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu.

Astăzi, 20 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu