Ochii din parbriz - Prestigio RoadRunner HD1

Prestigio RoadRunner HD1 este o cameră video auto, care poate deveni un martor de încredere în orice situaţie neprevăzuta sau accident din trafic. Aparatul înregistrează HD 720P la o rezoluţie de 1280 x 720 si 30 cadre pe secundă, suficient pentru a surprinde majoritatea detaliilor.

Dispozitivul poate înregistra pe card SD cu o capacitate de până la 32GB, are playback în timp real şi permite afişarea timpului pe înregistrare. De asemenea, RoadRunner HD1 dispune de opţiunea de ajustare automată a sensibilităţii la lumină şi redă imagini clare chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută.

O alta caracteristică importantă este unghiul de filmare de 120 de grade, care permite înregistrarea unei suprafeţe mult mai mari din aria vizuală faţă de o cameră obişnuită.

 

RoadRunner HD1 rezistă la temperaturi de la -35˚C pana la +70˚C. Aparatul funcţionează cu un acumulator Li-Ion sau cu un alimentator pentru maşină, care şi încarcă bateria în timpul funcţionării. La achiziţionare, camera vine cu un încărcător pentru maşina DC de 5V, manual de utilizare, suport de fixare, cablu USB, cablu AV şi garanţie.

Avantaje:

1. Unghiul larg de filmare;

2. Faptul că "ştie" să porneascaă şi să oprească înregistrarea odată cu pornirea/oprirea motorului atunci când este alimentat din adaptorul pentru maşină;

3. Alimentatorul pentru maşină vine cu un cablu suficient de lung încât să poţi monta RoadRunner în parbriz şi să-l alimentezi, de exemplu, din portbagaj;

3. Mufa AV-out şi cablul AV cu ajutorul cărora putem reda imaginile filmate direct pe televizor;

4. Suportul pentru parbriz mic, uşor, dar foarte stabil şi solid;

5. Funcţia de pornite a înregistrării la sesizarea mişcării, ceea ce face din RoadRunner o cameră excelentă şi pentru supraveghere;

6. Posibilitatea de a alege lungimea clipurilor video, între 2, 5 şi 15 minute. Atunci când cardul se umple, RoadRunner suprascrie clipurile filmate, în ordinea vechimii.

Dezavantaje:

1. Ecranul de 2,5 inch, suficient de mare, dar de o calitate mult prea slabă pentru a fi cu adevărat util;

2. Meniul rudimentar şi navigarea foarte greoaie prin el;

3. Funcţia de infraroşu, care nu ajută foarte mult filmarea pe timp de noapte;

3. microfonul încorporat care nu reuşeşte nici măcar în condiţii ideale să capteze un sunet decent. Cea mai bună opţiune, deci, este dezactivarea completă a înregistrării cu sunet. În felul acesta, filmările vor ocupa şi mai puţin spaţiu pe card.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu